


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Подобно лакомство ще се хареса и на децата, и на възрастните, а липсата на захар прави десерта напълно диетичен
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Готов е за няколко минути – толкова вкусен и апетитен – топъл хляб с лук и кашкавал
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Малко хора знаят, че ако оставите този малък пръстен, можете значително да намалите консумацията на растително масло
Вместо обикновено руло опитайте тази оригинална идея за Ябълков венец
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете